Vinterhav

Vinterhav

søndag 6. juni 2010

AWARD

Eg har fått ein Award med Gjengen framma dala - og treig som eg er så har eg ikkje peiling på korleis ein får laga linkar inne på dette bloggstyret. Så her blir det ingen fancy linker og dubbeditter, det enkle får duge.

Iallefall så gjekk Awarden ut på at eg skulle skrive ned 7 ting om meg og familien min - og det må eg vel kunne klare.

1. Familien min består av 3 knallande kjekke born, 2 supre svigerdøttre og en goood og snill kjæreste. Ja og så kjekke systå og broren med familie - elles kunne eg vel ramse opp både tanter, onkler og syskjenbarn - alle rundt meg som eg bryr meg om. Opppps!!!! eg holdt på å gløyme pusen hennar Helene......

2. No for tida har eg brukt mykje energi på å få solgt unna huset mitt slik at eg kan ta med meg litt møbler og husgeråd og flytte til Jaren på Hadeland. Det gler eg meg stort til.

3. Eg likar å gå tur i skog og mark, sy, strikke, preike med gode venner og lese gode bøker - likevel blir det mest til at eg gjer ingenting - nokon som anntyder at eg er litt lat....??

4. Drøymer om å vinne i lotto - gjerne den store, store gevinsten - men eg innser at det er ein forsvinnande liten sjangs for at så skjer. I staden gleder eg meg over kvar dag - at eg har mat, husrom, klede og ikkje minst at alle mine lever og har det bra. Det er iallefall mykje, mykje viktigare enn all verdens gull og glitter.

5. Eg er avhengig av å legge kabal på dataen - det er jo heilt idiotisk, men ein rimeleg kostnadsfri lyte.

6. Så syns eg det er kjekt å reise på hoppfelt for fallskjermhopping - både Helene og Bjørn Erik hoppar medan eg sit på bakken og fyl spent med. Like letta og glad kvar gang dei landar trygt og rutinemessig - og så er det så mykje kjekke folk å treffe slike plasser - både gamle og unge.

7. Så prøvar eg så godt eg kan å vere eit godt menneske - slett ikkje alltid eg lukkast, men til oftare eg tenkjer på at eg skal vere det - dess større mulighet er det for at eg kan glede ein kvan innimellom.

Det var mine 7 ting og så er det vist slik at eg skal utfordre ein kvan annan til å gjere det same. Då trur eg at eg vil invitere Synnøve i Blåbær och annat snadder til å kome med 7 ting om seg sjølv/familien.

Klemz

2 kommentarer:

  1. Goaften min venn.
    Så flott lesing om deg.
    Speciellt det der om å hoppe fallskjerm hihi.
    Det har eg aldrig turt.
    Litt höjdredd skjönner du hihi.
    Tar emot utfordringa og håper få til noe snart...

    Det der med å få til lenker er ikke så vanskeligt egentli.
    Når du skriver inlegg så har du en liten ting tik venstre om den du klikker på når du ska legge in bilder. Ordet du vil linke til i inlegget ditt må du först markere så klikker du på link og kopierer det du vil linke til.
    Limer in og så har du lenket. Ikke så vanskeligt. Men eg har problemer med å forklare på en grei måte.
    Håper du skjönte uansett...

    Håper du får en flott kveld
    Klems Synnöve.

    SvarSlett
  2. For ein nydelig blogg du skriv, Janne Tove!!! Ord og dikt som rører hjartet.
    Eg unner deg all lukke, på ferda vidare.

    SvarSlett