Vinterhav

Vinterhav

søndag 26. september 2010

Haustkos

Denne helga har vore god - god fordi eg har hatt besøk av Helene - god fordi laurdagen og søndagen kom med godt veir og god fordi eg har hatt besøk av tantejentene mine.
For tida held eg på å strikkar tøfler til fam. Bergvik - vintercampingtøfler som dei skal ha på når det vert kaldt på Lygnaseter. Tantejentene ville også strikke så Helene lærte Martine kunsten, og ho starta på eit skjerf av tråd som eg fant i strikkeskapet mitt. Sunniva ville også lære - men det var nok lurast å lære seg fingerhekling først. Ho vart raskt ferdig med eit skjerf som ho kan tulle rundt halsen mange mange ganer.


Helene er litt meir erfaren så ho held på med eit skikkelig storprosjekt - jakke i naturgarn. Blir spennande å sjå denne ferdig.Det er så godt no når hausten er komen og det er mørkt og kaldt ute - då fyrer vi i ovnen og finn fram tjukkelestane. Men etter kvart kan det nok bli litt vel varmt for ei kjærring i rette alderen - då fyk tjukkelestane veggimellom. Akkurat denne gangen vart dei slengt av og bort i ei krå....bomma berre littegrann og traff murveggen. Artig med tjukkelestekunst på veggen:-))

1 kommentar:

 1. Hei vid varmoven.
  Håper du har det godt og varmt inne.
  Savner å kunne fyre alltså.
  Får se vad vi får til med husverten snart.

  Ler godt åt bildet med sokkene på veggen. Ibland får man til det mest utrulige hihi.
  Blev ju litt kunstverk og på en måte.

  Den Ballongen med lys likte eg meget godt. Så kosligt lys det må gi når mörkret kommer tassende runt huset.
  Som du ser så blir det meget svorskt nå.
  Har nettopp snakket med söstern og muttern og brudern. da blir det svensk....

  Må pröve å komme meg ut i skogen snart. Savner duften av fuktig höstskog.
  Får se når det blir muligt. Det er ju jakt her snart og så....

  Nå får du og kjäresten kose dere i kveld. Her blir det ensom natt. Min kjäre skal ut på veien med vogntåg med post mot Oslo.
  Posten skal frem veit du.
  Ha det godt min venn.
  Klem Synnöve.

  SvarSlett