Vinterhav

Vinterhav

fredag 7. oktober 2011

Nokre sekund av livsdagen

Av og til må vi stoppe opp
i livet
bruke litt tid på 
å tenkje oss om

Sju månader i mitt 
liv
Ikkje så mykje
i forhold til over 50 år
Men....
Ein halv vår
ein heil sommar
ein halv haustREDSELSMÅNADER

April med gode stunder
sorglause tankar

Mai med ei gryande uro
varierande  tankar

Juni med tydlege teikn
Bekymra tankar

Juli med prøver
tvilande tankar

August med uendeleg venting
og angstfulle tankar

September med vissheit
alvorlege tankar

Oktober med svara
jublande glade tankar


Frå bøljetopp
gjennom bølgjedal
til neste bøljetopp

Det er nett det som er livet
nokre gonger storm
andre gonger stilla

Erfaring og lærdom fyl oss gjennom livet

-jannetove- 11

6 kommentarer:

 1. Så fint du har skrevet..Jeg har tenkt mange ganger. At hvis livet alltid er lett,legger man kanskje ikke merke til det mer..det blir vanlig..Kanskje. Egentlig tror jeg ingen har bare lett!

  SvarSlett
 2. Sterke ord Janne Tove.
  Det setter ting i perspektiv dette. Å stå i enden av en krise og kunne se tilbake på det som har hendt og vite at det gikk bra tross alt. Det er dager og uker man aldri får tilbake, og man husker smerten og frykten lenge etter at stormen har stilnet. Men så tror jeg det er akkurat disse vanskelige dagene som lærer oss å sette pris på de gode dagene. Lærer oss å ikke da noe for gitt.

  Jeg ønsker deg ei herlig helg,
  god klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Bente og Hanne - de har begge rett - om livet var berre solskinn og gode dagar ville vi ikkje kunne glede oss over det gode - då ville vi nok syte og klage over enno meir enn vi allereie gjer i dag. Har hatt mange bøljedalar - men for meg er det godt å få takka for dei i ettertid......det er dei som har gitt meg evna til å glede meg så inderleg over småting. Og her skin sola og eg har fått morgenkaffien = har det godt og er glad.

  SvarSlett
 4. Sterkt å lese..
  Og så glad på dine vegne..

  Varme gode tankar og klem din veg :-)

  SvarSlett
 5. Seier meg einig i dei førre kommentarane, sterkt! Men også viktig lærdom. Og no har du ei erfaring som kan vera god å ha på sikt, når du møter andre som står midt oppi det du nett har opplevd. Livserfaring er ofte dyrekjøpt, men kan også føra gode ting med seg. Klem og god helg vidare!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig melding hos meg, og takk for at du delte et glimt fra din fargerike dagdrøm som gjentar seg... Det er mye fascinerende som rører seg i underbevisstheten... spennende, spennende!
  Veldig hyggelig at du la deg til som følger hos meg. Sånt gleder! Jeg følger gjerne denne hyggelige bloggen som tydeligvis har mange tankevekkende elementer å dele. Ha en fin ettermiddag!

  SvarSlett